Kuras 7 lietas mājoklī izraisa nepatīkamu smirdoņu, ko var sajust jau pārkāpjot slieksni

Jebkura mājokļa vizītkarte nav dārgs remonts vai firmas mēbeles, bet gan aromāts, ko var sajust jau pārkāpjot slieksni. Tāpēc ir jānodrošina, lai mājās nebūtu tādu lietu, kas rada nepatīkamu smaku. Uzskaitīsim galvenās, lai nekas nespētu kaitēt tava mājokļa patīkamajai atmosfērai.

1. Paklājs

Paklāji sniedz siltumu, komfortu, neļauj pēdām nosalt vēsajos gada mēnešos un kopumā padara interjeru stilīgāku un harmoniskāku. Bet diez vai kāds apstrīdēs to, ka paklāji ir diezgan nepraktiski priekšmeti.

Tie ātri pārklājas ar putekļiem, netīrumiem, vilnu, matiem, un vienmēr pastāv iespēja, ka uz izstrādājuma parādīsies pārtikas daļiņas vai izlijušu dzērienu pēdas. Līdz ar to paklāji kļūst par augsni patogēniem mikrobiem, kas sāk strauji vairoties un rada nepatīkamu smaku.

Ja neplāno nākotnē atbrīvoties no šiem tekstilizstrādājumiem, noteikti veic regulāru tīrīšanu, lai nepieļautu kaitēkļu parādīšanos. Bet no nepatīkamās smakas palīdzēs atbrīvoties parastā soda.

Uzkaisi to uz paklājiem, atstāj uz dažām stundām un pēc tam izsūc ar putekļusūcēju. Lai padarītu procedūru efektīvāku, izmanto profesionālus tīrīšanas līdzekļus: sadali paklāju četrās daļās un tīrīšanas laikā vienmēr virzies no centra uz malām.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment